|
Industriële reiniging
Schoonmaakbedrijf
Nancy is gespecialiseerd in de reiniging en desinfectie van de
productieafdelingen van onze opdrachtgevers in de vlees- en
voedingsmiddelen industrie. Onze opdrachtgevers stellen hoge
kwaliteitseisen aan de medewerkers die binnen de
productieruimten werkzaam zijn. Tevens geldt dit ook voor de
machines, materialen en de middelen die er gebruikt worden.
Reinigen binnen de vlees-voedingsmiddelen industrie is een
specialistische tak van sport. Wij van Schoonmaakbedrijf Nancy
beheersen dit specialisme als geen ander. Met onze jarenlange
ervaring en ruime vakkennis op dit gebied hebben wij een concept
ontwikkeld welke naadloos aansluit op uw wensen als
opdrachtgever.
Waar gewerkt wordt met voedingsmiddelen gelden strenge HACCP
normen. Niet voor niets. Het niet op de juiste wijze uitvoeren
van de reiniging- en desinfectie werkzaamheden kan tot
rampzalige gevolgen leiden. Uw afnemers verwachten kwaliteit en
uiteindelijk kan de gezondheid van de consument in het geding
zijn. Secuur werken is voor u dus van het grootse belang. Dit
geldt niet alleen voor uw productieproces.
Om
bacteriële besmetting te voorkomen dient het gehele reinigen en
vooral het laatste stadium van het proces de desinfectie optisch
te gebeuren. Er hoeft maar één micro bacteriebron aanwezig te
zijn om alles teniet te doen. Als uit controle blijkt dat er nog
een bacteriebron aanwezig is moet het hele schoonmaakproces
opnieuw uitgevoerd worden. Nacontrole is uiterst belangrijk.
Niet alleen voldoet schoonmaakbedrijf Nancy vanzelfsprekend aan
alle gestelde HACCP normen, maar wij voeren daar bovenop als
enige altijd een extra nacontrole uit. Hierdoor kunt u aan uw
afnemers bijvoorbeeld een houdbaarheidstermijn van zes maanden
garanderen.
Een constante hoge kwaliteit en een lange houdbaarheid zorgen
ervoor dat een merk succes heeft en verzekeren u het vertrouwen
van de klanten, uw afnemers. Optimale industriële hygiëne in de
levensmiddelen industrie is hiervoor van cruciaal belang.
|
|
|